Tilojen vuokraus

Toukokuun alun ja syyskuun lopun välillä keskitymme vain tanssien järjestämiseen. Muina aikoina voit kysellä tilojen varausta Sepolta. Yhteystiedot alempana. 

Jo sovitut varaukset pidetään voimassa. 

Salamakalliolla on tilaa jopa 400 henkilön tilaisuuksiin. Kiinteistön lattiapinta-ala on noin 800 m2, josta tanssisalin osuus on noin 350 m2. Tanssisalissa on parkettilattia ja kaksi orkesterilavaa. Ravintola lattiapinta-ala on runsaat 200 m2 ja siihen liittyvä keittiö on varustettu kolmella kylmiöllä, kahdella suurtalousliedellä, suurtalousastianpesukoneella, sähköliedellä ja mikroaaltouunilla. Juhlakäytössä tanssisaliin saadaan mahtumaan pöytäpaikkoja noin 200 henkilölle tanssitilan siitä vielä kärsimättä. Pelkkiä istumapaikkoja voidaan saliin mahduttaa noin 400 henkilölle.

Koko talon vuokra viikonvaihteen juhlakäytöstä on 1.1.2024 lähtien 900 euroa sisältäen siivousmaksun. Uusi hinta ei koske jo tehtyjä varauksia.
Tilat saa käyttöön keskiviikkona ja ne tulee luovuttaa sunnuntaina ellei toisin sovita. Viikonvaihteen ulkopuolelle osuvaa vuokrausajan hinta sovitaan erikseen. 

Tilojen vuokrauksesta vastaa Seppo Ala-Siuru, puh. 044-5240235,

seppo.ala-siuru@dnainternet.net.

Hän vastaa myös tanssi-iltoja koskeviin kyselyihin.