Uuden vuoden tervehdys

30.12.2022

Vuosi 2022 on päättymässä ja uusi vuosi alkamassa. On kiitoksen aika.

Kohdistan kiitokset erikseen ketään mainitsematta niin koko johtokunnalle kuin kaikille teille, jotka edesautoitte päättyvän vuoden aikana Salaman toiminnan ylläpidossa niin urheilukentällä, liikuntahallilla kuin Salamakallion tansseissa ja Patolampiteatterin puffetin hoidossa sekä muissa varainhankintaprojekteissa.

Oli ilahduttavaa olla tekemisissä urheilukentän viikkokilpailuissa monien aktiivisten lasten vanhempien kanssa, joiden avulla kisat kerta toisensa jälkeen saatiin läpivietyä. Myös Salamakalliolla sekä Patolampiteatterin puffetissa oli ilo ahkeroida sen monikymmenpäisen joukon kanssa, joka tanssi-ilta- ja teatterinäytöskohtaisiin työryhmiin jakaantuneina oli edesauttamassa tapahtumien onnistunutta läpivientiä.

Oli myös mukavaa nähdä, että omatoiminen kuntoliikuntatoiminta kuntovihkoihin tulleiden kirjausten perusteella on säilyttänyt suosionsa.

Tämä kaikilla seuran toiminnan osa-alueilla pyyteettömästi tehtävä vapaaehtoistyö on elinehto Salaman kaltaisen urheiluseuran toiminnan olemassaololle. Se luo pohjan niin toiminnan taloudelliselle onnistumiselle kuin toiminnalliselle jatkuvuudelle, kuten päättyvä kausi osoitti. Edes edeltäneet koronavuodet eivät lamaannuttaneet, eivätkä jättäneet jälkiään sen paremmin liikuntatoiminnan laajuuteen kuin Salamakallion tanssitoimintaan. Alkavalle vuodelle 2023 siirtymiselle on siten olemassa vahva pohja niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin.

Päättyvältä vuodelta jäävä hyvä pohja ei kuitenkaan merkitse sitä, etteikö aina olisi tilaa uusille harrastajille, mutta myös vapaaehtoistekijöille. Sinä, joka olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ohjaamisessa, urheilutapahtumien toimitsijatehtävissä tai Salamakallion tanssi-iltojen työryhmissä, tule rohkeasti mukaan. Näin omalla panoksellasi voit vahvistaa edellytyksiä seuran toiminnan jatkuvuudelle.

Entäpä seuran jäsenyys. Jos olet ennestään ollut jäsen, vahvista se maksamalla jäsenmaksu seuran nettisivuilta löytyvän ohjeen mukaan tai liity saman ohjeen mukaan uutena jäsenenä seuraan. Näin vahvistat omalta osaltasi seuran yhteisöllisyyttä.

Uusi vuosi on alkamassa ja suuntaviivat toiminnalle on vahvistettu vuodelle 2023 laaditussa toiminta- ja taloussuunnitelmassa. Sitä toteuttaessamme luomme edellytyksiä omalta osaltamme kaikenikäisten lappilaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Toivotan kaikille hyvää ja onnellista alkavaa vuotta 2023!

Seppo Ala-Siuru

Lapin Salaman puheenhohtaja