Yleisurheilukoulu 2023

Kesän aikana kesäkuusta elokuun alkuun on pyörinyt yleisurheilukoulu pääosin urheilukentällä, mutta sateen sattuessa liikuntahallissa. Urheilukoulussa on treenannut kesän aikana 22 yli 6-vuotiasta lasta kahdessa eri ryhmässä iän mukaan jaettuna.

Urheilukoulun ohjaajana on toiminut palkattu ohjaaja Ilona Lohtander. Tässä Ilonan oma esittely ja terveiset: "Oon 19-vuotias lukiolaistyttö Raumalta. Olen harrastanut koko ikäni urheilua vaiheittain suunnistuksen, hiihdon ja yleisurheilun parissa, sekä valmentanut suunnistusta yli seitsemän vuotta ja hiihdossakin olen toiminut valmentajana muutamana talvena. Siksi onkin tosi kiva päästä ohjaamaan myös yleisurheilua tänä kesänä🙂 Rakastan lapsia ja nuoria, ja valmennushommat ovat aina olleet lähellä mun sydäntä!"

Ilonan palkkaaminen yleisurheilukoulun ohjaajaksi oli mahdollista LiikU:n Lapin Salamalle myöntämän Opetus- ja kultturiministeriön seurojen kesätoiminnan avustuksen myötä. Koska ilmoittautumisia urheilukouluun tuli sopiva määrä, päästiin urheilukoulu aloittamaan heti kesäkuun alussa. Ja hienoa ja aktiivista toimintaa on ollut koko kesän. Lapset ovat tykänneet Ilonasta ja Ilona on suunnitellut toimivia ja tehokkaita treenikertoja. Hän on ollut myös aktiivisesti mukana järjestämässä viikoittain torstaisia kisailtoja. Iloiset ilmeet ja nauravat suut ovat olleet kesän aikana parasta palutetta!