Yleisurheilukoulua kesällä

2.5.2024

Yleisurheilua urheilukentällä, tekniikkatreeniä, liikkuvuutta, voimaa ja lihaskuntoa, täysin uusia taitoja, riemukasta liikunnan iloa. Kaikkea näitä voit kokea kesän yleisurheilukoulussa!

Lapin Salama järjestää kesäaikana kesäkuusta alkaen lapsille ja nuorille yleisurheilukoulua Lapin urheilukentällä arki-iltaisin (ensisijaisesti tiistaisin tai mahdollisesti keskiviikkoisin)  ja ikäryhmiä on 7-vuotiaista alkaen. Myös nuoremmille on tulossa oma urheilukoulu, josta lisätietoa vähän myöhemmin.

Yleisurheilukoulussa harjoitellaan eri lajeja ja niiden tekniikkaa, joita pääsee torstain viikkokisoissa heti hyödyntämään ja kokeilemaan.

Urheilukouluun ollaan palkkaamassa liikunta- ja lajitietoista ohjaajaa. Ohjaajahaku on meneillään ja tästä johtuen ilmoittautumiset ovat vielä alustavia. Urheilukoulun sujuvuuden ja onnistumisen takia ohjaajia tarvitaan mielellään myös lasten vanhemmista. Jos vanhempana haluat osallistua urheilukoulun toteuttamiseen, olet erittäin tervetullut mukaan. Soittele, viestittele tai tiedota halukkudestasi ilmoittautumislomakkeella.

Urheilukoulusta peritään pieni maksu ja hinta suhteutetaan osallistujamäärään.

Mukaan urheilukouluun voi ilmoittautua täyttämällä alla oleva lomake.  Ryhmäjaot määritellään ilmoittautuneiden mukaan.

Ilmoittautumiset 31.5.2024 mennessä.

Tarkempia tietoja urheilukoulusta lähempänä ajankohtaa!

Lisätietoa: Katja Tuominen p. 050 5453622, katja.tuominen@dnainternet.net

 

Ilmoittautuminen kesän 2024 yleisurheilukouluun


Lapsen nimen ja kuvan julkaisulupa