Kesän 2022 yleisurheilun urheilukenttäohjelma

     YLEISURHEILUN URHEILUKENTTÄKAUSI 2022     


Sarjoja on 2-vuotiaista ylöspäin. Jokaisella ikävuodella on oma sarjansa. Pituussuuntaan tapahtuvissa hypyissä ja heitoissa on kolme suorituskertaa. Kilpailujen sujuvuuden kannalta on välttämätöntä, että lasten vanhemmat osallistuvat aktiivisesti toimitsijatehtäviin. Vanhemmat, tarjotkaa rohkeasti apua, kun sitä tarvitaan eri suorituspaikoilla.


Urheilukenttäiltoja on yhteensä 11 (lisäksi op:n hippokisat), joissa on kaikkiaan 21 lajia (3-ottelu = 1 laji). Jokainen kesän aikana vähintään kolmeen iltaan osallistunut palkitaan, mutta myös aktiivisuus huomioidaan erikseen, sillä kaikki vähintään 13 lajiin osallistuneet palkitaan aktiivisuudesta. Menestyminen ei siis ole tärkeintä. Palkinnot kesän kisoista jaetaan marraskuun lopussa pidettävässä kesäkauden palkintojenjakotilaisuudessa, alustavasti suunniteltu päivä on sunnuntai 20.11.


Urheilukentän käytön kannalta on tärkeää, että kilpailut päästään aloittamaan ajallaan. Ilmoittautumisten tulisi tapahtua klo 17.30-18.00 välisenä aikana. Kisat alkavat siis klo 18. Joinakin iltoina on kisailujen ohessa toimitsija- tai lajiohjausta, näistä ilmoitetaan erikseen. Kilpailut järjestetään säävarauksella, tihkusateella vielä kisaillaan, mutta kaatosateessa jätetään kisat väliin (kentän ja erityisesti juoksuratojen huonon kunnon vuoksi). Päätös mahdollisesta kisojen peruuntumisesta tehdään puoli tuntia ennen kisojen alkua ja peruuntumisesta ilmoitetaan www.lapinsalama.fi etusivulla sekä facebookissa.

Kilpailuista ilmoitetaan Raumalaisen Urheiluseurat-palstalla sekä Salaman kotisivuilla www.lapinsalama.fi ja Salaman facebookissa. Yleisurheilukisoissa on saatavilla koko kesän kenttäohjelma, joka löytyy myös www.lapinsalama.fi. Mahdollisista ohjelman muutoksista ja muista kilpailuista ilmoitetaan tarvittaessa myös urheilukentän ilmoitustaululla. Tulokset julkaistaan nettisivuilla, facebookissa ja Länsi-Suomen tulospalstalla.


Yleisurheilukilpailut ovat kaikille avoimet eikä osallistuminen vaadi seuran jäsenyyttä. Liittymällä Lapin Salaman jäseneksi tuet kuitenkin seuran toimintaa ja olet osa yhteistä toimivaa seuraa. Lisätietoa jäsenyydestä www.lapinsalama.fi/seuran-esittely/jasenhakemus.


On myös toivottavaa, että salamalaiset osallistuisivat lähiseudun aluekilpailuihin. Ilmoittautumiset Lapin ulkopuolella oleviin kilpailuihin tapahtuvat ensi sijassa Seppo Ala-Siurun välityksellä, mutta vanhemmat voivat hoitaa myös itse ilmoittautumiset. Salama maksaa osallistumismaksut kuittia vastaan. Vanhempien tulisi hoitaa kuljetukset kilpailupaikoille. Kilpailuista saa tietoa osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Aluetason kilpailuissa osanottajilta vaaditaan yu-lisenssi, jonka kilpailija hankkii omatoimisesti. Ohjeet lisenssin hankkimisesta löydät osoitteesta www.suomisport.fi sivulta.